Simpelweg helpt onze CRM-software bedrijven om de juiste klant de juiste aandacht te geven, op het juiste moment.

Als jij niet het hart van je klant verovert, dan doet je concurrent het wel! Een open deur? Misschien. Maar feit blijft dat veel organisaties voorbijgaan aan het belang van goed – consequent en consistent – relatiebeheer. Vooral wanneer je organisatie groeit is (gebruiksvriendelijke) CRM-software onontbeerlijk. Deze slimme software stuurt je bijvoorbeeld reminders en automatiseert terugkerende taken. Het scheelt je, kortom, een hoop hoofdbrekers en kleine ‘taken’, zodat jij en je team je kunnen focussen op andere zaken.

 

Slimme CRM-software voor meer succes

Onze CRM-applicatie is een krachtige basis voor duurzame klantrelaties. Het biedt jou én je team elke dag weer een centraal overzicht van actuele klantinformatie, rapportages en toegang tot slimme en efficiënte workflows. Dit stelt je in staat om beter in te spelen op de behoeften van klanten, klantgerichter te opereren en zo jouw concurrentiepositie te verbeteren. In de CRM-applicatie staat aandacht voor de klant centraal: met één klik weet je welke klant wat extra aandacht behoeft en is een telefoontje zo gepleegd of een bezoek zo ingepland. Met dit systeem hoef je niet meer midden in een meeting op te schrikken omdat je je klant de dag ervoor bent vergeten: je kunt volledig vertrouwen op de applicatie. Zo stuurt onze CRM-software automatisch een notificatie om je te herinneren aan de verjaardag van jouw klant, een te plegen telefoontje naar aanleiding van een gestuurde offerte of een bedankje na de succesvolle afronding van een opdracht. Dat scheelt tijd, energie en een hoop onnodige zorgen. Jouw aandacht gaat daardoor wekelijks uit naar de klanten die op dat moment voor de bedrijfsvoering het meest waardevol zijn. En zo zullen ze zich ook voelen!

Onze CRM-applicatie is gemaakt om jouw werkdag makkelijker te maken: werk slimmer, bereik meer in minder tijd en automatiseer terugkerende taken. Zo creëer je tijd en aandacht voor andere belangrijke zaken en haal je meer resultaat uit de sales- en marketingactiviteiten.

 

 

Wij helpen je om de klant centraal te stellen, door klantinformatie weer centraal toegankelijk te maken met een efficiënt CRM-systeem.

neem contact op