Relatiebeheer op z’n Rotterdams

 

Wie zijn wij? Wij zijn trots, op Rotterdam. Wij zijn trots op de energie van de stad, de skyline, de ondernemersgeest van de bewoners, de haven en de internationale allure van onze Maasstad. Rotterdam heeft lef en is constant in ontwikkeling. Daar kan menig organisatie wat van leren!

De stad is onze drijfveer en brengt mensen samen. Dat gegeven wilden wij inzetten voor CRM010. Met CRM010 willen we bedrijven in het Rijnmondgebied stimuleren om Rotterdam als podium te gebruiken voor relatiemarketing. We willen bedrijven verbinden en in beweging brengen met onze CRM-strategie en de CRM-software die we bieden, evenals met marketingcampagnes en -acties die net zoveel lef hebben als Rotterdam. De energie van Rotterdam speelt een sleutelrol bij al onze projecten.

Natuurlijk staan de producten en diensten die wij leveren ook op zichzelf. Met onze CRM-strategie en CRM-software willen wij relatiebeheer voor bedrijven en hun medewerkers eenvoudiger en leuker maken. Simpelweg helpt onze CRM-software bedrijven om de juiste klant de juiste aandacht te geven, op het juiste moment. Het ondersteunt de relatiemarketing en stelt teams in staat slimmer te werken en meer te bereiken in minder tijd. Zo creëer je tijd en aandacht voor andere belangrijke zaken. Dat is de kracht van CRM010: relatiebeheer op z’n Rotterdams!

 

 

Over het team

CRM010 werkt met een multidisciplinair team van onder andere strategen, projectleiders, communicatieadviseurs en ontwerpers. Samen werken we aan één doel: relatiebeheer the Rotterdam way constant optimaliseren en onder de aandacht brengen. Daarbij streven we naar een maximaal resultaat voor onze opdrachtgevers en staan we naast hen bij elke stap in het proces. Want ook dat is de kracht van relatiebeheer op z’n Rotterdams.

Wij helpen je om de klant centraal te stellen, door klantinformatie weer centraal toegankelijk te maken met een efficiënt CRM-systeem.

Neem contact op