Ken je klant én ga een stap verder. Goede relatiemarketing en relatiebeheer is belangrijk voor het aanboren, behouden en verstevigen van je klantrelaties.

Het weten en onderschrijven is één ding, maar het daadwerkelijk in de praktijk brengen is een volgende: relatiemarketing. Er is geen organisatie die niet erkent dat het van belang is. Waarom is het dan toch zo moeilijk om dit consequent door te voeren binnen organisaties? In de waan van alledag krijgen deadlines en vergaderingen voorrang. De productie en output zijn leading, terwijl dit alles bestaat bij gratie van je klantenbestand! Tijd om de werkwijze op dit punt aan te passen en klantgerichter te gaan werken. Hoe Rotterdam je daarbij kan helpen? Dat vertellen we je graag!

Rotterdam: onvolprezen wereldstad, tegenwoordig ook internationaal hot and happening. De stad bruist en spreekt tot de verbeelding. Bedrijven in Rotterdam en de omliggende regio voelen dit ook. Steeds trotser is men op de vestigingsplek. Deze gemene deler biedt een fantastisch startpunt voor vruchtbare samenwerkingen!

CRM010 biedt producten, diensten, events en pakketten aan die de liefde voor de stad bevestigen. Zo organiseren we indien gewenst een relatiemarketingevent in hartje Rotterdam, passend bij jouw bedrijf, relaties en doelgroep. Met maximale impact, uiteraard. Of we vinden een uniek relatiegeschenk voor jouw meest trouwe klant: de kers op de taart en bij uitstek geschikt voor goede testimonials. CRM010 biedt – hoe kan het ook anders – relatiegeschenken met Rotterdamse roots: gemaakt in Rotterdam of met een stevig Rotterdams thema. Relatiemarketing, óók op z’n Rotterdams!

Wij helpen je om de klant centraal te stellen, door klantinformatie weer centraal toegankelijk te maken met een efficiënt CRM-systeem.

neem contact op